Софийската математическа гимназия(СМГ) отново остава без директор. Новоназначената шефка на

...
Софийската математическа гимназия(СМГ) отново остава без директор. Новоназначената шефка на
Коментари Харесай

Драмите в СМГ нямат край! Елитното школо пак остана без директор

Софийската математическа гимназия(СМГ) още веднъж остава без шеф. Новоназначената шефка на учебното заведение Зоя Савова е подала молба за преустановяване на контракта си по взаимно единодушие. Това заяви шефката на Регионалното ръководство по обучение Ваня Кастрева. Мотивите на Савова за отдръпване от поста били свързани с напрегнатата конюнктура в СМГ и нерешените проблеми, като един от тях бил обвързван с извънкласните занимания, изясни още тя, представена от " Монитор ".

До назначението на Зоя Савова се стигна след уволнението на някогашния шеф на СМГ Антони Стоянов. Той бе отхвърлен след митинги на родители поради уволнена от него учителка по математика. Очаква се Савова да остане на поста си до 10 октомври, след което би трябвало да бъде назначен нов краткотрайно изпълняващ длъжността шеф, изясни още Кастрева, като добави, че към този момент не може да уточни име.

Тя изясни, че спряганият в интернет за нов началник на СМГ Димитър Димитров, който сега преподава в 125-о СУ, нямал желание да заема този пост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР