Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 23-годишната Катрин Йорданова,

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 23-годишната Катрин Йорданова,
Коментари Харесай

Освобождават „Мис Силикон“ срещу 5000 лв. гаранция, грози я затвор до 3 години

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 23-годишната Катрин Йорданова , известна повече като „ Мис Силикон “, за шофиране след приложимост на опиати .

" На 12 февруари обвинената карала лек автомобил „ Мерцедес “ по ул. „ Атанас Манчев “ в „ Студентски град “ в София, след приложимост на кокаин, открито по надлежния ред с протокол за химикотоксикологична експертиза, публикуван от ВМА ", показаха от прокуратурата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 1 до 3 години и с „ санкция “ от 500 до 1500 лв..

От Софийска районна прокуратура прецизираха, че обвинената не е осъждана . Спрямо нея е взета мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лв..

Още през януари „ Мис Силикон ” се похвали в обществените мрежи, че  шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч. 

Преди дни тя сподели и по какъв начин шофира с превишена скорост в градски услови я. Нейни бдителни почитатели в обществените мрежи видяха, че на предното стъкло на автомобила има  стикер „ Република България - Народно заседание ”.

Междувременно Народното събрание изпрати публична позиция до медиите по повод стикера.  " Това е копие, наподобяващо стикер на длъжностен автомобил от гаража на Народното събрание. Пропуските на персоналните коли на депутатите важат единствено за прекъсване на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила ", показаха от институцията.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР