Софийска районна прокуратура обвини и задържа до 72 часа мъж,

...
Софийска районна прокуратура обвини и задържа до 72 часа мъж,
Коментари Харесай

Зверство! Мъж се закани на жена: Ще те убия с пистолета и даже няма да разбереш какво е станало

Софийска районна прокуратура упрекна и задържа до 72 часа мъж, заканил се три пъти с ликвидиране на жена.

За времето от 18.03.2022 година до 20.03.2022 година, в изискванията на продължавано закононарушение,обвиняемият Л.О. с три обособени действия се е заканил с ликвидиране на жена.

На 18.03.2022 година към 20,30 часа в апартамент в блок в ж.к. „ Овча купел “ в София той се заканил с ликвидиране на К.Д. с думите: „ Ще извадя револвера и ще те убия, ще вляза в пандиза, ти няма да схванеш “.

На 19.03.2022 година към 20,30 часа, обвиненият споделил на дамата: „ Ти няма да си жива, ще те убия с револвера и дори няма да схванеш какво е станало “.

На 20.03.2022 година към 16.35 часа, Л.О. насочил газов предупредителен револвер марка BLOW към К.Д. и й се заканил с ликвидиране с думите: „ Ще те убия “.

Заканите възбудили у дамата състоятелен боязън от реализирането им, показаха от прокуратурата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Обвиняемият е осъждан. Предвид действителната заплаха Л.О. да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Л.О.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР