*** София Министър-председателят Кирил Петков ще бъде на официално посещение в Република

...
***
София
Министър-председателят Кирил Петков ще бъде на официално посещение в Република
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 8 февруари 2022 г.

***

София

Министър-председателят Кирил Петков ще бъде на публично посещаване в Република Сърбия на следващия ден, 8 февруари, по покана на сръбския министър председател Ана Бърнабич.

***

София

От 11:00 ч. в зала „ Проф. Марин Дринов “ Българска академия на науките ще означи 90 години от рождението на акад. Благовест Сендов Събитието в памет на акад. Сендов ще се излъчи и онлайн на уеб страницата на Българска академия на науките

***

София

Негово преосвещенство Белоградчишкият свещеник Поликарп ще оглави архиерейска света Литургия в Балшенския манастир „ Св. Теодор Стратилат “, край с. Балша.

***

София

От 14:30 ч. в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23, ще се организира конференция на тематики: „ Проблемите в енергетиката и предлагането на Политическа партия АБВ за тяхното решение. Газовата сигурност на България “; „ Цените на силата и положението на лечебните заведения “

***

София

Годишната конференция на началника на защитата адмирал Емил Ефтимов ще се организира в интервала 8 – 9 февруари 2022 година Актуалната тематика на форума тази година е „ Адаптиране на структурата на въоръжените сили, планирането, подготовката и потреблението им към условията на концепцията на НАТО за въздържане и защита в Евроатлантическата зона”.

***

София

От 14:30 ч. Комисията по туризъм ще организира своето постоянно съвещание. Заседанието може да бъде проследено и онлайн на уеб страницата на Народното събрание.

***

София

От 10:00 до 12:30 ч. омбудсманът Диана Ковачева провежда онлайн полемика на тематика: „ Психичното здраве в учебно заведение – нужни ограничения “.

***

София

От 12:30 ч.председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев ще взе участие в представянето на напълно нова услуга за вложители в Столичната община и връчването на първите „ зелени карти " за административно обслужване на бизнеса. Срещата ще се състои в постройката на СОАПИ, ул. „ Ген. Гурко “12, ет.4.

***

Бургас

Етнографският музей в Бургас стартира изработването на своите именити етнографски мартеници – амулети, които ще се оферират от 8 февруари.

***

Бургас

От 19.00 часа в Държавна опера Бургас ще стартира концерт „ Вокален бутик “

***

Видин

От 13:30 ч. ще се организира конференция в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция във Видин. Мариан Димитров, шеф на фондация АДРА ще показа стартиралия във Видин пилотен план на Фондацията в поддръжка на лекарите, борещи се с Коронавирус - 19.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР