София. Зоните за почасово платено паркиране в София няма да

...
София. Зоните за почасово платено паркиране в София няма да
Коментари Харесай

София: „Синя“ и „зелена“ зона няма да работят на 6 септември

София. Зоните за почасово платено паркиране в София няма да работят на празничния 6 септември 2017 година. Това оповестиха от пресцентъра на Центъра за градска подвижност (ЦГМ).
Офисите, в които могат да се подадат документи за локално платено паркиране или платят винетни стикери, обаче ще са отворени за клиенти. Всеки, които желае да употребява тази услуга, може да го направи в офисите на ЦГМ на ул. „ Будапеща “ 17, на пл. „ Възраждане “ 1, в пунктовете за продажба на транспортни документи, находящи се в метростанции: НДК и Европейски съюз.
През октомври 2017 година изтича валидността на към 4000 винетни стикера, издадени на жители, живеещи в зоните за почасово платено паркиране. Освен това, от 1 октомври, според решение на Столичния общински съвет се уголемява зелена зона в посока регион „ Средец “ и регион „ Лозенец “, където се обособяват към 4700 паркоместа. Предстои и жителите от новите подзони да подадат заявки за прилагане на услугата локално платено паркиране. Най-бързо и комфортно е подаването на заявки он лайн. След подаване на документите на адрес https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/vignettes. Гражданинът ще бъде известен за датата, в която може да отиде да си получи стикера и да заплати цената, която за „ зелена “ зона е 100 лв. за година, a за синя 150 лв. и надлежно 10 лв. за 1 месец за „ зелена “ и 15 лв. за 1 месец за „ синя зона “.
Издаването на стикер става в границите на към 2 седмици. Напомняме, че офисите за подаване на заявки за издаване на винетни стикери работят от 7.00 ч до 19.00 ч.
Касите за продажба на документи за транспорт в публичния превоз ще работят с нормалното си работно време, което за всяка каса може да се ревизира в интернет на адрес: https://www.sofiatraffic.bg/.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР