София. Започна мащабният бизнес форум към Инициативата Три морета, предаде

...
София. Започна мащабният бизнес форум към Инициативата Три морета, предаде
Коментари Харесай

Започна мащабният бизнес форум към Инициативата Три морета

София. Започна огромният бизнес конгрес към Инициативата " Три морета ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Събитието се организира в НДК и бе намерено от Илия Лингорски, основен икономист на Българската банка за развиване.

В началото на форума на сцената се качиха формалните лица, които бяха посрещнати на крайници от присъстващите на бизнес форума.

Във форума вземат участие президентът Румен Радев, Кристалина Георигева, ръководещ шеф на Международния Валутен Фонд, президентът на Република Гърция Катерина Сакеларопулу, както и президентите на Есотния, Латвия, Полша, Словения, Хърватия.

Част от форума е министър-председателят на Република Хърватия, заместител министър-председателя на Чешката република, заместник-министърът при Федералното министерство по европейски и интернационалните въпроси на Република Австрия, федералният президент на Федерална република Германия и други.

Днес ще се проведат няколко панела от бизнес форума. Първи е президентският панел, както и панелите " Енергетика " и " Иновации ". Утре в границите на форума ще се състоят панел „ Инвестиционния фонд „ Три морета “ и вложението в инфраструктура за приобщаващ напредък ", панел " Транспорт " и панел " Дигитализация ".

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР