София. Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще

...
София. Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще
Коментари Харесай

Зам.-министър Деница Николова ще открие дискусия за обсъждане на предлаганите промени в Закона за регионалното развитие

София. Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще открие полемика за разискване на предлаганите промени в Закона за районното развиване. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на районното развиване и благоустройството . Събитието ще се организира от 12.30 часа в хотел „ Интер Континентал “ в София. Форумът ще се предава онлайн и по интернет в формалния уебсайт на Министерство на регионалното развитие, като ще бъде задействана и опция за мнения и въпроси в действително време.
На форума ще бъдат коментирани смяната в териториалния обсег на регионите от равнище 2, оптимизация на системата от стратегически документи за районно и пространствено развиване, както и промени в съставите, отговорностите и функционалностите на звената и органите за ръководство на районното развиване.
Поканени за присъединяване са народни представители, регионални шефове, представители на ръководещите органи на оперативните стратегии, Националното съдружие на общините в Република България, представители на организации на работодатели и синдикати, представители на академичната и научната общественост, неправителствени цивилен организации, секторни министерства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР