София. Вторият отбор на Балкан надви убедително последния в класирането

...
София. Вторият отбор на Балкан надви убедително последния в класирането
Коментари Харесай

Вторият отбор на Балкан надви убедително последния в класирането Шампион 2006

София. Вторият тим на Балкан надделя безапелационно последния в класирането Шампион 2006 със 100:62 за четвъртата си поредна победа. Тимът вкара 14 тройки против 6 за домакините и направи по-малко неточности. Победителите и в този дуел бяха с по-къса ротация, а към състава в последния миг се причислиха Марин Маринов и Илиян Пищиков, които часове по-рано бяха в групата на мъжкия тим за четвъртфинала от НБЛ с Берое, въпреки да не играха в мача.

Столичният отбор стартира по-добре срещата, само че по-късно гостите от Ботевград означиха 13 безответни точки и дръпнаха в резултата, а след 10 минути игра водеха с 24:18. В средата на втория интервал преднината на „ зелените “ още веднъж стана двуцифрена, а на почивката те се откъснаха с 49:31, откакто бяха отбелязали 8 тройки досега и като цяло имаха по-висока успеваемост при стрелбата. Близо пет минути след старта на второто полувреме Шампион 2006 по този начин и не успяваше да се разпише. Балканци направиха серия от 11:0, а преди решителната четвърт към този момент водеха със 75:42. В оставащото време те поддържаха стабилен задатък и завоюваха още по-убедително.

Илиян Пищиков вкара 23 точки за спечелилите, с 20 е Михаил Гавазов, като двамата имат по 4 тройки. С една повече и общо 19 точки е Мариян Хубанов, Марин Маринов записа 15 точки и 12 битки, а с 13 точки е Александър Гавалюгов. За противника Мартин Тодоров бе над всички с 25 точки, 12 има Никола Давидов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР