София. Валери Симеонов подхожда много внимателно и прецизно към всяко

...
София. Валери Симеонов подхожда много внимателно и прецизно към всяко
Коментари Харесай

Борис Ячев, НФСБ: Валери Симеонов подхожда много внимателно и прецизно към всяко нещо, което му предстои в политиката

София. Валери Симеонов подхожда доста деликатно и точно към всяко нещо, което му следва в политиката. Това сподели лидерът на листата на " Патриотична коалиция - Воля и НФСБ " в 17-ти МИР Пловдив област Борис Ячев в " Здравей, България " по Нова телевизия .

" Онова, което си припомням е, диалогът, който направихме преди 7 години, когато седнахме, отидохме дружно със Славчо Атанасов в Бургас, да забележим дали е допустимо да създадем обединяване или не. Дотогава НФСБ работеше независимо, сполучливо. Валери Симеонов беше привикнал да се оправя самичък в политиката. Това е първото политическо партньорство, което той направи. Ние проправихме пътя за бъдещи обединения, когато на по-късен стадий се причислиха и други политически партии ", сподели още Ячев. По думите му това е бил сложен диалог, не тъй като не е имало съвпадения.

По думите му Валери Симеонов е подходжал доста деликатно и точно и е опознавал индивида, с който следва да работи. " Така беше преди 4 години, когато се съставяше обединението. Сигурен съм, че Бойко Борисов няма да не помни тези три седмици - четири, в които диалозите течаха не по систематизиране на постове. Ясно е, че едни от съдружните сътрудници обявиха предпочитание и съоветно позиции, които желаят да заемат техни представители. С НФСБ и Валери Симеонов диалогът беше сложен, тъй като там имаше сравняване на стратегии, напасване на стратегии и влизане на наши цели. Четири седмици. Борисов не беше виждал такова нещо. Той беше привикнал, да отива, да се желаят съответни министерства и позиции и оттова нататък се ръководи ", добави още Борис Ячев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР