София. В петък Йордан Цонев проведе арогантен и нахален разговор

...
София. В петък Йордан Цонев проведе арогантен и нахален разговор
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: В петък Йордан Цонев проведе арогантен и нахален разговор и поиска да оттеглим предложението си за мораториум, защото има обществени поръчки и концесии на плажове

София. В петък Йордан Цонев организира нахален и нагъл диалог и изиска да оттеглим предлагането си, тъй като има няколко публични поръчки и няколко концесии на плажове. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата за плана на решение за мораториум за някои решения на Министерския съвет в оставка, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Уважаеми български жители, това, което виждате в новия парламент, е остарялото задкулисие с нови лица. Чуйте причините. Онзи ден предлагането на Българска социалистическа партия за България " е било противоконституционно, тъй като ограничаваме правата на изпълнителната власт, които са им дадени с Конституция. Днес към този момент не е противоконституционно с новото предложение, с което се усилват въпросите, в които Народното събрание лимитира изпълнителната власт и ще го поддържат. Значи предходната седмица е противоконституционно, през днешния ден към този момент не е, тъй като се прибавят още 7 ", сподели още Нинова.

" Онзи ден пред всички камери и пред управлението на Българска социалистическа партия с мен се организира нахален и нагъл диалог. В смисъл - " отдръпна това предложение, ще те подкрепим след една седмица, тъй като има няколко публични поръчки и няколко концесии на плажове ". Цитирам Йордан Цонев и стоя с лицето си пред целия български народ и имам очевидци цялото управление на партията. Дотолкова беше засегнат, че си разреши да го направи пред целия първи ред. Ако си върнете камерите ще видите реакцията ми и страшния скандал, който се разви в границите на три минути, в който скандално заявих: " Кой си ти, че ще казваш, какво ще прави Българска социалистическа партия? ". Вие може да командвате във вашата група, само че не и в Българска социалистическа партия ", сподели Нинова.

Нинова акцентира, че пета година Българска социалистическа партия заявява, че не желае да бъде част от това задкулисие и пето година го потвърждава. " Доказваме го и в този момент. Всички причини за някакви процесуални нарушавания, сами си ги обориха с декларирането, че през днешния ден към този момент ще поддържат това предложение. По думите й това ще се случи откакто отпътува концесията на летище " София ", откакто за 2 седмици се е овладяла енергетиката, земеделието, а на следващия ден Българска социалистическа партия ще изнесе по какъв начин е овладяна културата.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР