София. Увеличаване на бюджета за спорт е основното, към което

...
София. Увеличаване на бюджета за спорт е основното, към което
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Крум Дончев, БСП: Увеличаването на бюджета за спорт е основното, към което ще насоча вниманието си като евродепутат

София. Увеличаване на бюджета за спорт е главното, към което ще насоча вниманието си. Това сподели претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Дончев в изявление за Агенция „ Фокус “ във връзка Деня на спорта, който означаваме всяка година на 17 май от 2006 година насам. „ Факт е, че „ Еразъм “ през 2019 година ще се употребява с съвсем двоен бюджет, само че средствата за спорта са едвам 2% от оперативната стратегия. А за какво даже да не сложим на масата въпроса за отделянето на спорта като самостоятелна оперативна опция за финансиране? „ Еразъм “ не планува обособени профилирани организации в държавите-членки, които да бъдат в помощ на крайните бенефициенти при реализирането на плановите оферти и усвояването на средствата. Може би някои ще се опълчват на нуждата от спомагателна администрация, само че всяка една оперативна стратегия има опция да заложи средства за прехрана на този личен състав, а и в случай че успеем да реализираме по-голяма усвояемост, въпреки и минимална, ще бъде извънреден триумф за страните-членки и за България “, сподели Дончев.
Той уточни, че всеки един малко или доста е обвързван със спорта. „ Така че за мен това е народен празник “, сподели още претендентът за евродепутат.

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР