Нов продукт, нова идеология и позитивна кампания поиска лидерът на

...
Нов продукт, нова идеология и позитивна кампания поиска лидерът на
Коментари Харесай

Борисов се видя в изолация след изборите, поиска от партията нов продукт

" Нов артикул ", нова идеология и положителна акция изиска водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от партията си в навечерието на акцията на изборите " 2 в 1 " на 9 юни.

Само секунди по-късно като част от " позитивната акция " Борисов разгласи, че същинският татко на " сглобката ", както беше наричано държавното управление " Денков-Габриел ", е починалият Алексей Петров.

" Истинският татко на сглобката беше Алексей Петров, той подсигурява пред мен за тях ", сподели той.

Пред симпатизанти в столичния регион " Оборище " и в наличието на някогашния кмет Йорданка Фандъкова, глобения по закона " Магнитски " някогашен финансов министър, заместник-председателя на партията Даниел Митов и общинския консултант Антон Хекимян Борисов се похвали, че са създали медийна акция с нулев бюджет.

" Определихме слоган, голям екип работи, интернационалните компании, лобистки компании от целия свят. За нашата ЕНП слоганът е " Сигурна Европа ", ние казахме: " Стабилна България, сигурна Европа ". Прекрасен слоган, за него ми дължите 200 000 $, " опита се да се пошегува с присъстващите някогашният министър председател.

Обясни, че предизборните телевизионни клипове ще са по 10 секунди, тъй като нямало пари за повече.

Пред актива на ГЕРБ Борисов разгласи, че партията се е отклонила от консервативния си курс и изиска смяна.

" Трябва да развенчаем мита, че ще се носим по популистки решения. Искам да предложим нов артикул на хората, нова идеология, " сподели той.

Борисов съобщи, че след изборите му партията щяла да влезе в ръководството " единствено в случай че има мощен резултат " и позволи даже, че няма да им с кого да ръководи.

" Вече казусът е неналичието на сътрудници - за ГЕРБ приказвам. Ние след изборите може да изпаднем отново в изолираност, тъй като политическото решение " Възраждане ", Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ да смъкват Росен Желязков демонстрира новата коалиция, " съвсем безусловно повтори той думите си от предходната седмица, когато дружно с Делян Пеевски заговориха за нова коалиция в Народното събрание.

Сегашните му прогнози идват единствено ден откакто съобщи, че е подготвен още веднъж да ръководи, само че под изискване, че в възможен постоянен кабинет има " наши министър председатели и министри ".

Сега обаче съобщи, че в нови обединения след изборите партията му няма да влиза.

" Повече ние в сглобки, такива работи не участваме, това са порочни практики. "

Борисов разяснява и за вероятно подаване на подправени документи за отписването на Кирил Петков от сдружението " Да запазим Корал " преди назначението му за длъжностен министър през 2021 година Той сподели, че е научил от медиите за него и отхвърли обвиняванията за негово въздействие в проблема.

" Той надали не запоздоря, че аз през Пашата имам въздействие върху " Биволъ, " върху " Корал " и надали не всичко, което се случва. Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години. Истинският татко на сглобката беше Алексей Петров, той подсигурява пред мен за тях ", разграничи се Борисов.

Петков твърди в своя обява във Фейсбук, че сигналът на ръководителя на " Да запазим Корал " Атанас Русев е " задействан " по прелиминарен сюжет и че Русев има връзки с предприемача Румен Николов-Пашата - прочут като един от създателите на силовата незаконна формация от 90-те СИК. Очевидно в отговор на това изказване Борисов заприказва за фигурата на Алексей Петров.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР