София. Университетите са естествен източник на това холдингът да може

...
София. Университетите са естествен източник на това холдингът да може
Коментари Харесай

Валентин Николов, БЕХ: Университетите са естествен източник на това холдингът да може да се развива по отношение човешкия ресурс и иновациите

София. Университетите са натурален източник на това холдингът да може да се развива по повод човешкия запас и нововъведенията. Това сподели за Агенция " Фокус " ръководителят на Българския енергиен холдинг (БЕХ) Валентин Николов след сключване на съглашение за съдействие и взаимна активност сред ръководения от него холдинг и Военна академия " Г. С. Раковски ".

" По принцип се опитваме да тласнем холдинга към по-иновативна среда поради Зелената договорка в Европа, поради трендовете, които провокират пред нас. Всъщност ние създадохме група за нововъведения. Тя стартира да преглежда разнообразни новаторски планове. Съответно нововъведенията вървят ръка за ръка с институтите и университете в България. Именно там ще бъде съдействието и в региона развиването на фрагментите. Енергетиката се нуждае от квалифицирана работна ръка, която за жалост все по-трудно се намира. Това е втората сфера на съдействие ", сподели Валентин Николов.
Деница КИТАНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР