София. Срамната организация КЕВР, управлявана от кадър на Демократична България,

...
София. Срамната организация КЕВР, управлявана от кадър на Демократична България,
Коментари Харесай

Александър Сиди, Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ: Срамната организация КЕВР, управлявана от кадър на Демократична България, днес повишава цената на тока и парното

София. Срамната организация КЕВР, ръководена от кадър на " Демократична България ", през днешния ден покачва цената на тока и парното. Това сподели лидерът на листата на " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ " в 16-ти МИР Пловдив град Александър Сиди по време на митинга пред КЕВР против цените на тока и парното, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" На 11 юли, когато " Българските патриоти " бъдат част от българския парламент, ще създадем всичко допустимо, с цел да спрем цялото това безумство и в случай че се наложи ще закрием КЕВР ", акцентира Александър Сиди.

" Събрахме се през днешния ден с изключение на да кажем на КЕВР, че са мафия, а и да им върнем студения запас на Доган, да върнем на Христо Иванов и компания, които предишното лято отидоха с една лодка на " Росенец " да описват по какъв начин ще премхавнат Движение за права и свободи. След това се договориха с тях, отстранен Комисията за Росенец, с цел да влезе позорният за България Изборен кодекс, с който се позволява Ердоган да се намеси в нашите вътрешни работи. Дойдохме да върнем точно на " Демократична България " този леден запас, тъй като знаем Иван Иванов от коя политическа мощ е. Ако предходната година разказваха приказки по какъв начин могат да се оправят с всички проблеми, виджаме, че през днешния ден самите те вършат нетърпим животът на българите, вдигайки цената на тока и парното ", уточни още Александър Сиди.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР