София. Солвей Соди“ спечели голямата награда в бизнес конкурса Primus

...
София. Солвей Соди“ спечели голямата награда в бизнес конкурса Primus
Коментари Харесай

„Солвей Соди“ спечели голямата награда в бизнес конкурса Primus Inter Pares 2021 в рамките на традиционните Дни на Белгия

София. „ Солвей Соди “ завоюва огромната премия в бизнес състезанието Primus Inter Pares 2021, който се провежда в границите на обичайните Дни на Белгия 2021. Това оповестиха от пресцентъра на Interimage.bg . Престижните оценки се връчват по традиция за 12-а поредна година от Бизнес клуб „ Белгия – България – Люксембург “ в партньорство с Посолството на Кралство Белгия у нас. Поради ограничения за сигурност, свързани с пандемията, за втора година тържествената гала се организира онлайн, на 16 декември 2021 година В блестящата церемония вечер Christmas Toast се включиха посланикът на Кралство Белгия в България Н.П. Фредерик Морис, членове и другари на Бизнес клуб „ Белгия – България – Люксембург “, а също по този начин и представители на бизнес общността у нас.

В състезанието Primus Inter Pares 2021 на тематика RЕCREATION тази година присъединяване взеха „ Солвей Соди “, ОББ и „ Мелексис България “. Участниците в бизнес премиите трябваше да споделят сполучливи практики, свързани с измененията в бизнеса, които пандемията наложи, и нуждата от нови, по-гъвкави модели на работа. Проектите бяха оценени от авторитетно жури в състав: Н.П. Фредерик Морис, дипломат на Кралство Белгия в България, Мила Ненова, шеф на „ Конфиндустрия България “ и Христо Бояджиев, създател на съдружие „ Тук-там “. Голямата премия бе присъдена на eдин oт лидepитe в xимичecĸaтa индycтpия y нac - бeлгийcĸaтa гpyпa „ Солвей Соди “, която в условия на пандемия съумя бързо да даде опция за мобилна работа на своите чиновници, обезпечи съоръжение за хоум офис, организира акция, обвързвана с изгодите от имунизацията против COVID-19, и сътвори лична просветителна платформа и серия тренинги за екипа.

В състезанието Primus Inter Pares 2021 „ Мелексис България “ се включи с огромен план за използване на хибридния модел на работа, натрапен от COVID-19. Компанията, която е водач в производството на чипове и датчици за автомобилната промишленост, съумя да преодолее компликациите, свързани с пандемията, и да открие по-голяма съвременна и екологична офис постройка, проектирана по този начин, че чиновниците да се усещат като вкъщи си, с помощта на особено основани пространства за работа в екип и за срещи, а също и пространства за отдих и спорт.

ОББ взе участие в авторитетните бизнес награди с план, фокусиран върху отдалечено сключване на контракти за лизинг. Заради смяната в бизнес изискванията и Коронавирус рестриктивните мерки компанията даде опция на своите клиенти да подписват контракти за лизинг цифрово и отдалечено от всяка локация за сигурност и улеснение.

Дните на Белгия са обичайно и чакано събитие от представителите на бизнеса в България. Инициативата отразява и насърчава дейните бизнес и културни връзки сред двете страни. Наградата Primus Inter Pares („ Пръв измежду равни “ – лат.), е неизменима част от програмата. Целта ѝ е да отличава водещите компании по избрана годишна тематика, като за 2021 година е определено мотото RЕCREATION.

За бизнес клуб BBL
Бизнес клуб „ Белгия-България-Люксембург “(BBL) е учреден през 2004 година под патронажа на Посолството на Кралство Белгия в София и оттогава е публична бизнес, обществена и културна организация на юридически лица и лица от белгийски, български и люксембургски генезис. BBL интензивно разпространява и подкрепя развиването на бизнес връзките в България сред тези три страни. Понастоящем в клуба членуват над 70 компании, измежду които едни от най-значимите стопански играчи на пазара като ОББ / KBC Груп, „ Мелексис “, „ Солвей Соди “, „ Девин / Спадел “ и други Членовете на BBL провеждат и вземат участие в национални и интернационалните конгреси, семинари, срещи, симпозиуми, колоквиуми и други бизнес събития.
Инициативата „ Дни на Белгия в България “ се организира от 2005 година и всяка година има друго мото.

Повече за клуба и неговите начинания можете да прочетете на или на Фейсбук страницата

Primus Inter Pares
Наградата Primus Inter Pares е основана през 2009 година от Бизнес клуб „ Белгия-България-Люксембург “, с цел да отличи най-успешната белгийска компания, която влага и развива бизнес в България и по този метод способства за възстановяване на бизнес, обществените, културните и човешките връзки сред Белгия, Люксембург и България. Наградата се връчва всяка година в границите на Дните на Белгия в България, които се провеждат взаимно от Посолството на Кралство Белгия в България и бизнес клуб „ Белгия-България-Люксембург “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР