София. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу 21–годишен младеж,

...
София. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу 21–годишен младеж,
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура предаде на съд младеж, нанесъл телесна повреда на мъж, който го помолил да намали музиката, която се чувала от дома му

София. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт против 21–годишен юноша, нанесъл междинна телесна щета на мъж, който го помолил да понижи музиката, която се чувала от вкъщи му. Това оповестиха от пресцентъра на Районната прокуратура .

На 10 май 2020 година в блок ж.к. “Люлин “ в София, обвиненият А.Х. удрял с юмруци в региона на ребрата И.Х., в резултат на който му предизвикал междинна телесна щета,изразяваща се в строшаване на три ребра. До експанзията се стигнало откакто И.Х. помолил А.Х. да понижи музиката, която слушал в жилището си, обвиненият не го направил, а потърпевшия подал сигнал на тел. 112, за нарушение на нощната тишина и още веднъж помолил младежа да понижи музиката.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 129, ал.2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци, които са показали А.Х. като създател на действието.

Предстои делото против обвинения да продължи в Софийски областен съд.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР