София. Смартфоните на месец септември във Vivacom са Xiaomi Redmi

...
София. Смартфоните на месец септември във Vivacom са Xiaomi Redmi
Коментари Харесай

Смартфоните на месец септември във Vivacom са Xiaomi Redmi Note 10 5G и Xiaomi MI 11 LITE 5G, двата модела са съвместими с 5G мрежата на Vivacom

София. Смартфоните на месец септември във Vivacom са Xiaomi Redmi Note 10 5G и Xiaomi MI 11 LITE 5G. Двата модела са съвместими с 5G мрежата на Vivacom. Това оповестиха от пресцентъра на компанията .

През септември Vivacom прави 5G устройствата още по-достъпни с новите си оферти за. Компанията предлага при специфични условия новаторските 5G модели от междинен клас Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB и Xiaomi MI 11 LITE 5G. През този месец те ще са налични с 36-месечен лизинг. Опцията е налична в композиция с тарифен проект Unlimited 50 & 150. Нещо повече – и двата модела ще се оферират с подарък: умната фитнес гривна Xiaomi MI Band 5, която е усъвършенствана за тренировки и може да демонстрира входящите повиквания и вести на екрана си. Новите телефони на месеца са съвместими с 5G мрежата на Vivacom и могат да се възползват напълно от нейните благоприятни условия. В допълнение, и двата модела поддържат VOLTE и VOWIFI.

Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB е моден и функционален модел от междинен клас, който се отличава с интелигентна тройна камера, с 48 MP главен датчик и 8-ядрен процесор. Телефонът е изключително подобаващ за динамични младежи, които живеят на бързи обороти и желаят да употребяват преимуществата на последното потомство мобилни технологии. Платформата е Android 11, а екранът му е 6.5-инчов IPS LCD, с резолюция 1080х2400 пиксела. Той е предпазен от Corning Gorilla Glass 3 покритие.
Батерията на Xiaomi Redmi Note 10 5G е литиево полимерна, с потенциал 5000 mAh. Сред екстрите на апарата са още датчик за пръстови отпечатъци, аудио жак, поддръжка на NFC (Near Field Communication) и на FM радио. Корпусът му е пластмасов, а целият телефон тежи едвам 190 грама. В рамките на промоцията се предлага в цвят графитено сиво (Graphite Grey), а цената му при специфичните лизингови условия е 8.98 лева месечно.

Xiaomi MI 11 LITE 5G е още един смарт телефон от междинен клас с доста грациозен дизайн и интелигентна тройна камера. Основният датчик на камерата е 64 MP, а предната селфи камера разполага с 20 MP. Това прави модела доста подобаващ за феновете на висококачествената мобилна снимка. В корпуса му има чипсет Qualcomm SM7350-AB Snapdragon 780G (5 nm) с 8- нуклеарен процесор.
Операционната система още веднъж е Android 11, а екранът на телефона е с диагонал 6.55 инча и резолюция 1080х2400 пиксела. Предното стъкло е предпазено от Corning Gorilla Glass 3.
Апаратът разполага със датчик за пръстов отпечатък, както и с виртуален датчик за разстояние, в добавка към общоприетите акселерометър, жироскоп и компас. Батерията му е с потенциал 4250 mAh. Има още NFC модул, както и документ IP53 за отбрана от вода и прахуляк. В рамките на промоцията Xiaomi MI 11 LITE 5G се предлага в цвят трюфелово черно (Truffle Black) и ще бъде наличен за 15.98 лева месечно.

Xiaomi Redmi Note 10 5G в композиция с фитнес гривна Xiaomi MI Band 5 се предлага на атрактивната цена от 8,98 лева на месец за 36-месечен лизинг, с проект Unlimited 50 5G.

Xiaomi MI 11 LITE 5G и Xiaomi MI Band 5 могат да бъдат закупени за 15,98 лева на месец за 36-месечен лизинг, с проект Unlimited 50 5G.

Тарифният проект включва неограничени минути за диалози, неограничени къси известия (SMS и MMS) и неограничени мобилни данни със скорост до 50 Mbps в България, както спомагателни услуги като музикалната стрийминг платформа TIDAL, цифровия портфейл Pay by Vivacom, пакет Diema Xtra и облачно пространство в pCloud. Мобилната цена е основана, с цел да покаже необятните благоприятни условия на връзките от пето потомство, а в композиция с новите 5G телефони тя ги прави още по-достъпни за българските консуматори.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР