София. Смартфоните на месец ноември в търговската мрежа и онлайн

...
София. Смартфоните на месец ноември в търговската мрежа и онлайн
Коментари Харесай

Смартфоните на месец ноември от Vivacom са Xiaomi 11 Lite 5G NE и Xiaomi 11T 5G

София. Смартфоните на месец ноември в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Vivacom са Xiaomi 11 Lite 5G NE и Xiaomi 11T 5G. Те ще могат да бъдат закупени от оператора при доста атрактивни условия – с 36-месечен лизинг в композиция с мобилната цена Unlimited 50 5G. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . Двата модела разрешават на българските фенове на марката Xiaomi да получат новаторски функционалности като умна тройна камера и поддръжка на 5G мобилни връзки при доста налична цена. В добавка всеки от двата апарата идва в комплект с интелигентни аксесоари от същата марка.

Vivacom продължава да обогатява портфолиото си от 5G устройства, а в композиция с тарифния проект Unlimited 50 5G потребителите могат персонално да се уверят в преимуществата на националната мрежа от пето потомство на оператора, която е с най-голямо покритие в страната – в над 200 обитаеми места и курорта. Тарифният проект включва неограничени мегабайти на оптималната скорост, неограничени диалози и безкрайно изпращане на къси известия в България и в роуминг в Европейския съюз, както и достъп до музикалната услуга TIDAL, до цифровия портфейл Pay by Vivacom, облачно пространство в pCloud и безвъзмезден абонамент за 12 месеца за Diema Xtra. Неговата цена е 34,99 лева на месец.

Смартфонът се откроява с грациозен и изчистен дизайн, разполага с 6.55-инчов AMOLED екран, с резолюция 2400 х 1080, и поддръжка на технологиите Dolby Vision® и HDR10+. Има тройна умна задна камера с 64MP главен датчик. Селфи камерата му е 20 MP. Освен, че поддържа 5G връзки, моделът разполага и с 4G (LTE), Bluetooth 5.2, както и Wi-Fi съгласуваност. Процесорът на телефона е Qualcomm® Snapdragon™ 778G, оперативната му памет е 8GB, а вътрешната памет 128GB. Предлага се в черен цвят, в какъвто е и умната гривна Mi Smart Band 5, която е в комплект с него. Цената на в границите на акция на Vivacom „ Смартфон на месеца ” е 18,98 лева./месец (при погашение за 36-месечен период) в композиция с 2-годишен контракт за тарифен проект Unlimited 50 5G.

от своя страна е моден модел от пето потомство, с впечатляваща 108MP съществена камера. Освен нея на задния панел има още един 8 MP ултраширокоъгълен датчик и един телефото датчик с резолюция 5MP. Селфи камерата на смарт телефона е 16MP. Той е с по-голям екран (диагонал 6.67 инча), чието съответствие към корпуса е 85.1%, а резолюцията му е 1080 х 2400 пиксела. Процесорът е 8-ядрен MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G. Телефонът има 5000mAh батерия, поддържа безжичните технологии Wi-Fi 802.11, Bluetooth 5.2 и NFC (Near Field Communication) и работи с операционна система Android 11. Предлага се дружно със смарт часовника Mi Watch Lite. В рамките на акцията на Vivacom „ Смартфон на месеца ” (при погашение за 36-месечен период) в композиция с 2-годишен контракт за тарифен проект Unlimited 50 5G.

Двата нови модела на Xiaomi с поддръжка на 5G са налични на посочените атрактивни цени в комерсиалната мрежа на Vivacom и в онлайн магазина на оператора до края на месеца. Повече информация.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР