София. Септември (София) записа важна победа в мач от 32-ия

...
София. Септември (София) записа важна победа в мач от 32-ия
Коментари Харесай

Септември зае третото място след класика над Спортист

София. Септември (София) записа значима победа в мач от 32-ия кръг на Втора лига. Столичани се постановиха с 3:0 вкъщи над Спортист (Своге).
По този метод тимът на Христо Арангелов зае 3-ото място в класирането с актив от 53 точки. Съставът от Своге е на 5-ата позиция с 47 точки. „ Септемврийци “ напълно преобладаваха в срещата и справедливо се поздравиха с трите точкки.
Срещата стартира с домашен напън. „ Септемврийци “ направляваха събитията на терена и интензивно търсеха попадението.
В 14-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа откакто Ивайло Михайлов препъна Йоан Гаврилов и реферът Волен Чинков бе безапелационен. Зад топката застана Марио Илиевски, който с майсторски удар откри за 1:0. Това бе 12 попадение за македонския юношески национал от началото на сезона.

В 21-ата минута Йоан Гаврилов отблизо разстояние стреля над вратата.
Малко по-късно вратарят Николай Банков се намеси уверено откакто Костадинов излезе самичък против него.

В 24-ата минута Ачков напредна отляво, видя добре изскочилия Илиевски, който стреля, а Борислав Стойчев в опита си да почисти, насочи топката в личната си врата за 2:0.
Минута преди края на полувремето, Казаков насочи добър удар, оставен самичък против Кунчев, само че стражът се намеси, спасявайки тима си от трети гол.
През втората част, домакините продължиха да преобладават на терена. В 55-ата минута Марио Илиевски стреля рисково, само че Стефано Кунчев се намеси. Малко по-късно Банков мазета рисков удар от директен свободен удар на Костадинов.

В 86-ата минута, Георги Сърмов вкара извънредно хубав гол с левия крайник за крайното 3:0.

Малко преди края на мача гостите останаха с човек по-малко откакто Томи Костадинов бе изпъден с втори жълт картон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР