София. Само в магазините на Vivacom отново се предлага най-новата

...
София. Само в магазините на Vivacom отново се предлага най-новата
Коментари Харесай

Нови наличности на PlayStation®5 Digital Edition в комплект с втори контролер и абонамент за 365 дни за PlayStation®Plus само в магазините на Vivacom

София. Само в магазините на Vivacom още веднъж се предлага най-новата и търсена игрова подпора PlayStation®5. Това оповестиха от пресцентъра на мобилния оператов . Ексклузивното предложение е за цифровата версия без дисково устройство PlayStation®5 Digital Edition, в комплект с втори DualSense™ контролер и абонамент за 365 дни за онлайн услугата PlayStation®Plus. Количествата от конзолата са лимитирани и за пръв път тя може да бъде закупена с опция за 36 месечен лизинг на цена от 28,98 лева на месец в композиция с пакет EON PREMIUM.

PlayStation®5 е последно потомство игрална подпора, основана от Sony Interactive Entertainment, която разкрива напълно нови гейминг благоприятни условия. Тя употребява персонализиран централен и графичен процесор, ултра бързата 825 GB SSD памет и има HDR резолюция за още по оживена графика и наситена гама от цветове, които в композиция вършат гейминг преживяването още по-неповторимо. Конзолата предлага 120Hz периодичност на освежаване на фрагментите за 4K екрани и 8K картина за екрани с 4320p резолюция. PlayStation®5 има атрактивен и новаторски дизайн, а с помощта на абонамента за 365 дни за PlayStation®Plus, потребителите получават всеки месец достъп до особено подбрани безвъзмездни заглавия, опция да играят онлайн мултиплейър, отстъпки и други атрактивни оферти.

Повече информация за конзолата можете да откриете.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР