София. Резил ще е Радев да остане президент. Това каза

...
София. Резил ще е Радев да остане президент. Това каза
Коментари Харесай

Бойко Борисов, ГЕРБ: Резил ще е Радев да остане президент

София. Резил ще е Радев да остане президент. Това сподели пред публицисти ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Ние чакахме инициативните комитети да повдигнат персони, зад които българите да застанат, да могат да ги обединят, да могат да водят външната политика и най-много добросъседство. Затова и не издигнахме партиен претендент. Изцяло се доверихме на избора на всички ректори в България. Гласувах против това полицейско принуждение, тази полицейщина. Ден преди изборите и дебата, да влезе полиция в Софийския и други университети. Срещу политическия си конкурент. Това е срам. Още по-голям срам е Радев да остане президент “, добави той.

Бойко Борисов насочи рецензия към Румен Радев, че единствено за седмица е съумял да ни скара със прилежащите страни.
„ Всичко положително, което ставаше, се случваше в София. Оттук се водеше външната политика на Европейски Съюз. Сега се ненавиждаме със Скопие, с Албания, ненавиждаме се с Турция. Има действителна опасност от етнически спор и незаконни мигранти. Резилът да приказваш за право и господство на закона, да откриваш самодейността „ Три морета “, да вървиш на срещи на НАТО, и да кажеш, че Крим е съветски. Просто съм покъртен от мълчанието на другояче ужасно дейния Христо Иванов. „ Мълчанието на агнетата “. Няма го нито него, нито Атанасов, нито разни-там евроатлантици, републиканци и какви ли не “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР