София. Републиканци за България откриха предизборната си кампания в Пловдив

...
София. Републиканци за България откриха предизборната си кампания в Пловдив
Коментари Харесай

Пловдивските Републиканци за България начело с Даниел Христов тръгнаха към парламента от Небет тепе

София. " Републиканци за България " откриха предизборната си акция в Пловдив и региона на Небет тепе. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

Водач на листата в града е Даниел Христов. Той е IT експерт и съветник по цифровизация на софтуерни компании. В кариерата си е съветвал планове на едни от най-значимите американски фондове за вложения.
Даниел Христов е и съветник на тематиката цифрова еднаквост като директно се занимава с интеграцията на мобилна идентификация и електронно ръководство.

Завършил е в ПУ „ Паисий Хилендарски “ магистърска степен по специалността „ Компютърни технологии “. В същия университет, придобива пълномощия и в областта на " Банкова администрация “.

Христов е един от светлите мозъци на цифровата общественост на град Пловдив. Той вижда своя персонален принос, предавайки знанията си за построяването на електронно държавно управление, по този начин значимо за всеки един българин.
„ Ние от Републиканци за България заставаме пред вас с ясна и целенасочена стратегия за развиването на Пловдив и страната “.
Имам удоволствието да ви показва листата за Пловдив град, за предварителните парламентарни избори на 11 юли, която е формирана от авторитетни и виновни хора.

Основната задача пред мен и сътрудниците ми е развиването на Пловдив да стане народен приоритет. Поставили сме си за цел нашият град да си върне блясъка както на културна, по този начин и на индустриална перла на България.
За да имаме страна с правила, с цел да бъдем единна нация, с цел да пазиме ползите на Пловдив, гласувайте за нас с номер 21 в бюлетината ", прикани Даниел Христов.
Втори в листата е Кирил Саров, той се занимава с частен бизнес в областта на високите технологии. Трети е Николай Танков, който също се занимава с частен бизнес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР