София. Ръководствата на Националния борд по туризъм (НБТ) и на

...
София. Ръководствата на Националния борд по туризъм (НБТ) и на
Коментари Харесай

Летище София и Националният борд по туризъм ще работят заедно за популяризиране на България

София. Ръководствата на Националния ръб по туризъм (НБТ) и на „ СОФ Кънект “, оператор на летище София, ще работят дружно за разпространение на България като атрактивна туристическа дестинация, оповестиха от пресцентъра на Летище -София. На среща сред Красимир Гергов, ръководител на борда на шефовете, Мартин Захариев, заместник-председател на борда, Поли Карастоянова, изпълнителен шеф на НБТ, проф. Стоян Денчев и Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на „ СОФ Кънект “ и екипа му бе реализирана договореност двете страни да обединят напъните си за развиване на устойчива туристическа промишленост и разпространение на България като атрактивна дестинация.

Двете организации се договориха още да работят взаимно с държавното управление за облекчение и дигитализиране на процедурите по издаване на визи за жители отвън Европейски Съюз, което доста ще усили туристите в България, а също така ще подтиква и самолетни компании да открият нови линии към София.

Страните се сплотиха още към нуждата от взаимна работа в посока единна връзка на марката България и значимостта на това по какъв начин летище София посреща посетителите, като съществена входна точка на страната.

Развитието на проекта за нови самолетни дестинации и договарянията на столичното летище с самолетните компании ще бъдат задълбочено обсъждани с туристическия отрасъл отсега нататък, като по този начин доста ще се увеличи успеваемостта, стана ясно още на срещата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР