София. Проверките на тежките инциденти продължават, разследванията също. Това каза

...
София. Проверките на тежките инциденти продължават, разследванията също. Това каза
Коментари Харесай

Премиерът Стефан Янев: Проверките на тежките инциденти продължават, разследванията също

София. Проверките на тежките произшествия не престават, следствията също. Това сподели министър председателят Стефан Янев в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

По думите му експертите, които се занимават с това следствие, са доста по-опитни и са по-подготвени. " Нека да ги изчакаме те да си свършат работата ", съобщи още той.

Той разяснява нещастията на " Струма " и в Рояк.
" Нормално е в случаи сходни на тези да има доста страсти. Най-важното съгласно мен е да бъдем обрани и преди всичко да изразим нашето състрадание на околните на починалите, на членовете на техните фамилии. На второ място страната с нейните благоприятни условия, органи, да извърши по най-хубавия метод този тип следствие, което да обясни аргументите за тези произшествия. Не, толкоз, с цел да бъде осведомено обществото, а по-скоро да бъдат направени верните заключения, да бъдат изведени поуките, които ще ни предпазят от сходни нещастия.
Това, което изискуем на живите и на роднините и на околните на тези хора да немерят някакво очакване, че тази непреодолима загуба води до съответни дейности и решения, които в бъдеще да имат практики и процедури, предпазващи от сходни събития и сходни нещастия ", сподели министър председателят Стефан Янев.

Стефан Янев разгласи, че страната към този момент оказва помощ на засегнатите от пожара в Рояк.
" Непосредствено, кеото сме създали, без значение, че този вид заведения, са проверявани, в това число това лято, разпоредени са нови инспекции във връзка с Министерство на вътрешните работи, във връзка с тяхната сигурност, и от МТСП от позиция на изискванията ", съобщи още той.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР