София. Протест на Възраждане срещу зеления сертификат ще се проведе

...
София. Протест на Възраждане срещу зеления сертификат ще се проведе
Коментари Харесай

Протест на Възраждане срещу зеления сертификат ще се проведе днес в София

София. Протест на " Възраждане " против зеления документ ще се организира през днешния ден в София, оповестиха от пресцентъра на партията . Причината е прелюдия „ зелен документ “, който съгласно партията лимитира права и разделя обществото.
Протестът е призован за 12.00 часа. Организаторите се чакат на демонстрацията да участват към 10 000 души от цялата страна.

Успоредно с това от партията сигнализираха, че полицията във Варна попречва тръгването на протестиращи към митинга в София.

„ Протестиращи от Варна потеглиха през днешния ден в 4:00 ч. към митинга в София. Тяхното тръгване беше възпрепятствано от полицията.

Протестиращите са се организирали, с цел да тръгнат дружно. Полицията ги стопира и стартира да прави проби за опиати на водачите. Четирима от водачите в началото дават позитивни проби за бензодеазепин.
Гражданите обкръжават полицията и желаят наново тестване. При повторното тестване, пробата на единия водач е негативен.

На приложения лайф виждате по какъв начин протестиращите са обкръжили полицията и упорстват да бъде изработен още един тест и на останалите трима водачи.
Полицаите нямат задоволително проби и изчакват да им бъде разпредено наново тестване. Налага се протестиращите да останат повече от час на студа. След повече от час тестванията са доставени, водачите тествани и пробите негативни.
Всички водачи са с ОТРИЦАТЕЛНИ проби при повторното тестване и всички протестиращи са тръгнали към митинга “, се споделя в изказването на Възраждане.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР