София. През нощта облачността ще продължи да се разкъсва и

...
София. През нощта облачността ще продължи да се разкъсва и
Коментари Харесай

НИМХ: Утре максималните температури ще са предимно между 15°и 20°, в София - около 15°

София. През нощта облачността ще продължи да се раздира и понижава. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Евгения Егова.

На места в равнините и низините сутринта ще е мъгливо. Ще е съвсем безшумно с минимални температури най-вече сред минус 1° и 4°, в София - към 2°. Утре преди обяд облачността ще е раздрана, над доста региони до слънчево. След обяд от северозапад ще стартира ново нарастване на облачността и по здрач на обособени места в Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, северно от планините - сдържан вятър от юг-югозапад и с него температурите ще се покачат, оптималните ще са най-вече сред 15°и 20°, в София - към 15°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа най-вече сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са от 10° по северното до 15° по южното крайбрежие. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините облачността ще е раздрана, преди обяд над доста региони до слънчево. След обяд от северозапад облачността ще се усилва и вплътнява и на обособени места в планините в Западна България ще превали. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 3°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР