София. Препълнената поляна на Бузлуджа е първият знак, че обединението

...
София. Препълнената поляна на Бузлуджа е първият знак, че обединението
Коментари Харесай

Д-р Пламена Заячка: Заявката на Мая Манолова за промяна се видя в купуването на гласове в Бургас от нейната формация

София. „ Препълнената поляна на Бузлуджа е първият знак, че обединяването вляво работи и е симптом за иден триумф. Това съобщи в телевизия " Евроком " доктор Пламена Заячка, претендент за депутат в 23 МИР София в листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и водач на АБВ-Младежи, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Тя акцентира последователността на устрема на Политическа партия АБВ, чийто представител е в обединението, за обединяване в лявото политическо пространство – осъзната нужда, инициирана от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Д-р Заячка добави, че по основните обществени тематики деветнайсетте партии в коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ имат цялостно единодушие, което способства за градивната им работа дружно. Водещите въпроси са тези за културата, за сигурността, за демографската злополука, в която България се намира, политиката за младежите и фамилии и нуждата от растеж на стандарта им на живот, очебийно в по-малките обитаеми места.

„ Ние желаеме фокусът на страната да бъде извърнат към хората. Политики за младежите, за повишение на приходите, за пари за обучение, опазване на здравето, за подкрепяне на млади майки с обезпечен приход, за обезпечаване на учащите се, за съответна жилищна политика, за спомагателни средства в размера на 10 минимални работни заплати за второ и трето дете на обезпечени родители, за увеличение на майчинските, за възрастните хора. Нашите баби и дядовци си отидоха, преди да дочакат това “.

Д-р Заячка напомни поредната политика на АБВ във връзка с енергетиката, като акцентира, че партията в обединението, която тя показва на вота, е точно поръчител за енергийната самостоятелност и сигурност на България. Тя добави, че значимият въпрос е за какво митингите са пред КЕВР, а не пред „ Булгартрансгаз “.

Д-р Пламена Заячка разяснява, че новите лица в политиката са знак и поръчител за нейната смяна към по-добро. Тя даде образец с днешната вест за претендент на групировката на Мая Манолова, махленски в пазаруване на гласове в Бургаско, и която групировка другояче декларира, че носи нужната политическа смяна в България, дори са нейни стожери.

„ Не може същите хора, които ползват същите модели на корупционни практики, да споделят, че ще сменят модела. Това е двуличие. Преходът ще приключи тогава, когато дойдат нови хора “, уточни тя.

Д-р Заячка прикани жителите да отидат до урните в неделя, точно в полза на себе си и по този начин търсената смяна в българското съществуване – да бъде върната страната на хората, за върховенството на закона.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР