София. Председателят на Народното събрание Никола Минчев ще участва в

...
София. Председателят на Народното събрание Никола Минчев ще участва в
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Никола Минчев ще участва в тържественото отбелязване на 146-ата годишнина от Априлското въстание в Копривщица, Панагюрище и в местността Оборище

София. Председателят на Народното събрание Никола Минчев ще взе участие в тържественото отбелязване на 146-ата годишнина от Априлското въстание в Копривщица, Панагюрище и в местността Оборище, оповестиха от Народното събрание.

На 1 май 2022г. в 11.15 часа ръководителят на Народното събрание ще постави цветя на гроба на именития български бунтовник Тодор Каблешков в двора на църквата „ Успение Богородично “ в Копривщица. След това Никола Минчев ще произнесе слово на формалната гала пред Паметника-костница на априлци в града.

В 19.30 часа ръководителят на Народното събрание Никола Минчев ще одобри рапорта на командващия тържествената заря-проверка във връзка 146-ата годишнина от Априлското въстание в Панагюрище и ще произнесе слово.

На 2 май 2022 година в 11.00 часа ръководителят на Народното събрание ще взе участие в тържествената гала в местността Оборище, където през 1876 година се взема решение за оповестяване на Априлското въстание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР