София. Председателят на Комисията по отбрана в 46-то НС и

...
София. Председателят на Комисията по отбрана в 46-то НС и
Коментари Харесай

Председателят на Комисията по отбрана Атанас Зафиров се запозна с проблемите по охраната на границата ни с Турция

София. Председателят на Комисията по защита в 46-то Народно събрание и депутат от “БСП за България ” Атанас Зафиров посети Гранично полицейско ръководство Малко Търново и се срещна на място с проблемите към естественото действие на защитно преградното оборудване в сектора Резово - Малко Търново, обезпечаването на персоналния състав с нужната техника и съоръжение и потребността от спомагателни средства за Министерство на вътрешните работи и МО. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Зафиров персонално се убеди в нуждата от незабавно разчистване на избуяли шубраци и дървета по оборудването, ремонт на пътната инфраструктура и методите към стената, които също са в неприятно положение и провокират бързата обезценка на колите, пригодени за охраняване на държавната граница. Зафиров пое ангажимент да спомага интензивно за обезпечаване на запас за разчистване и подсилване на оборудването и спомагателни средства в актуализацията на бюджета за двете министерства.

По тематиката в четвъртък на съвещанието на Комисията по защита ще бъде поканен шефа на работа ”Военно разузнаване ”, с цел да запознае народните представители с възможните закани пред националната сигурност от развиването на спора в Афганистан и упования миграционен напън.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР