София. Правителството има три златни пръста и едно силно външно

...
София. Правителството има три златни пръста и едно силно външно
Коментари Харесай

Румен Христов, ГЕРБ - СДС: Правителството има три златни пръста и едно силно външно влияние от страна на президента Радев

София. Правителството има три златни пръста и едно мощно външно въздействие от страна на президента Радев. Това сподели водачът на Съюз на демократичните сили и народен представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Румен Христов от парламентарната естрада по време на дебата по избора на министър-председател и постоянен кабинет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Върви се към избор на едно ляво-либерално държавно управление, което ние няма да подкрепим. Няма да го подкрепим по няколко аргументи. На първо място, тъй като ние заявхиме, нашата безапелационна позиция, че ще бъдем съпротива. На второ място, тъй като вътре участва нашият главен конкурент Българска социалистическа партия. Правителството е формирано от 4 обединения. То има три златни пръста и едно мощно външно въздействие от страна на президента Радев ", сподели още Румен Христов.

Той се обърна и към Кирил Петков. " Като единственият представител на първото демократично държавно управление това на Филип Димитров, бих ви посъветвал напълно другарски, да не живеете с възприятие за уникалност ", съобщи още Румен Христов.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР