София. Поздравявам Ви за рекламата на България, която правите на

...
София. Поздравявам Ви за рекламата на България, която правите на
Коментари Харесай

Марияна Николова: Румъния се обособи като най-устойчивият туристически партньор на страната ни през последните години

София. Поздравявам Ви за рекламата на България, която вършиме на пазар Румъния. Считам, че е доста сполучлива. Това съобщи Н. Пр. госпожа Бръндуша Предеску, ексклузивен и пълномощен дипломат на Румъния на работна среща с вицепремиера и министър на туризма в оставка Марияна Николова, оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма .

„ Румъния е наш предпочитан стопански и политически сътрудник, заемащ челни позиции във връзка с комерсиалния стокообмен и директните задгранични вложения в нашата страна “, уточни вицепремиерът. Тя добави, че съдействието в региона на туризма също е извънредно интензивно. Тя разяснява още, че макар големите провокации ние съхранихме огромна част от постигнатите резултати преди световната рецесия.

Министър Николова акцентира, че Румъния се обособи като най-устойчивият туристически сътрудник на страната ни през последните години, а ние подпомогнахме процеса, поддържайки политика на оптимално отворени държавни граници.

„ На прага ни е летният сезон на 2021 година и ние откровено разчитаме, че още веднъж румънските туристи ще бъдат най-вече от всички на нашето Черноморие “, сподели вицепремиерът. По думите ѝ на следващия ден се планува здравните управляващи да разгласят методите за влизане в страната и ние чакаме нашите посетители от Румъния.

Министър Николова разяснява, че съгласно нея тези варианти ще оказват помощ да имаме по-добър сезон от този през 2020 година За задачата България и Румъния не престават да си взаимодействат извънредно дейно на ниво Европейска комисия, те работят интензивно и по линия на други формати като Организацията за икономическо съдействие и развиване и Организацията за черноморско икономическо съдействие, обясни тя.

„ Благодаря за информацията, която ни представяте за началото на сезона “, сподели Предеску. Тя посочи, че румънските жители търсят данни за опциите за влизане в България и е значимо допустимо най-ранно такава да им бъде предоставена, с цел да могат да възнамеряват своите пътувания в страната ни. Посланикът акцентира още, че Министерството на туризма постоянно може да счита посолството за собствен сътрудник и благодари за навременната среща.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР