София. От това какво, колко и с какво качество произвеждаме

...
София. От това какво, колко и с какво качество произвеждаме
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Бъдещето ни зависи от това какво, колко и с какво качество произвеждаме в България

София. От това какво, какъв брой и с какво качество произвеждаме в България зависи и нашето бъдеще. Това съобщи президентът Румен Радев на церемонията по връчването на годишните награди „ Златна мартеница “ за принос към българския бизнес, оповестиха от прессекретариата на президента . Президентът акцентира, че дребните предприятия у нас са такива единствено по име и като размер на продукция, само че в действителност са доста огромни със своя кураж, хрумвания и непримиримост да създават и да се одобряване както в страната, по този начин и в чужбина.
Организатор на събитието е сдружението „ Произведено в България – Съюз на дребния и междинен бизнес ". Отличията за българските производители бяха връчени за 24-та поредна година
Държавният глава съобщи, че България е дебитор на родните производители, само че изрази своята убеденост, че процесите на понижаване на административната тежест, на възобновяване на доверието в институциите и на повишение на предвидимостта в бизнес средата са необратими и ще подкрепят производителите, които са инициативни и имат упоритостта да не престават напред.
По време на церемонията президентът Румен Радев връчи премията „ Златна мартеница “ на спечелилия в състезанието – компания-производител на захарни произведения, а вицепрезидентът Илияна Йотова удостои с почетна грамота медия, подкрепяща и популяризираща български производители.
На събитието участваха представители на българските настоятелен и бизнес среди, народни представители, общественици.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР