*** София. От 9.00 часа, Негово преосвещенство Белоградчишкият епископ Поликарп -

...
***
София. От 9.00 часа, Негово преосвещенство Белоградчишкият епископ Поликарп -
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 13 август 2022

***
София.
От 9.00 часа, Негово преосвещенство Белоградчишкият свещеник Поликарп - викарий на Софийския митрополит, ще оглави Архиерейска света Литургия и Вечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в софийския храм „ Св. Максим Изповедник “, в Южния парк.

***
София.
От 11.30 часа Вътрешна македонска революционна организация провежда митинг пред централния офис на „ Лукойл-Нефтохим “ в София на бул. „ Тодор Александров “ №42

***
Бургас.
От 18:30 часа, в пространството “симБиотично ” - на морския бряг и Атанасовско езеро край Бургас, за единадесети път Българска фондация Биоразнообразие (БФБ) ще разгласи спечелилите в Годишните награди за биоразнообразие и климат‘ 2022.

***
Варна.
От 9.00 часа, новоприетите курсанти ще бъдат публично посрещнати във ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “. 57 младежи ще прекрачат прага на Морско учебно заведение. Момчетата и девойките ще се образоват в специализациите „ Корабоводене “, „ Военноморски информационни и радиотехнически средства “, „ Корабни машини и механизми “, „ Кибероперации “, „ Мехатроника “ и „ Медицинско обезпечаване “.

***
Варна.
От 9.00 часа Районна изборна комисия в Трети избирателен район-Варненски ще стартира работа в спомагателната постройка към Областна администрация Варна, на ул. „ Преслав “ № 26

***
Варна.
Oт 17.40 ч. във Варна на площад „ Антон Новак ” пред централния вход на Фестивален и конгресен център (ФКЦ), Министърът на защитата Димитър Стоянов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще вземат участие на следващия ден, 13 август, в тържественото отбелязване на 143-ата годишнина от основаването на Военноморските сили (ВМС). Двамата ще наградят военнослужещи и цивилни чиновници от състава на Военноморски сили, отличили се с професионално осъществяване на дилемите си.

***
Видин.
От 21.00 часа в Крайдунавския парк, до крепостта „ Баба Вида “ ще се състои прожекцията на кино лентата „ В сърцето на машината “. При дъжд прожекцията ще се състои в Спортна зала „ Фестивална “, със същия начален час.

***
Видин.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция във Видин ще се организира конференция ще дадат Филип Попов, някогашен народен представител в 42, 43, 44, 45 и 46 Народно заседание от Коалиция " Българска социалистическа партия за България " и член на Областния съвет на Българска социалистическа партия, и проф. Радослав Гайдарски, член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия и отговорник за Видинска област.

***
Ловеч.
От 8.45 часа Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Заупокойна архиерейска света литургия в храм " Св. Троица ", град Ловеч.
От 10.00 часа митрополит Гавриил ще отслужи Акатист на Пресвета Богородица.

***
Разград.
От 10.00 часа, в зала 712 на Областна администрация регионалният шеф Драгомир Златев ще връчи на РИК печатите и ключа на РИК. Ще бъде оповестено и по какъв начин ЦИК е разпределила позициите в комисията. Ако ви съставлява интерес - заповядайте.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Кестеновата алея в парк „ Пети октомври “, ще започва Кулинарна работилничка

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР