*** София. От 14:00 часа на тържествена церемония в Гербовата зала на

...
***
София.
От 14:00 часа на тържествена церемония в Гербовата зала на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 15.02.2023 година

***

София.

От 14:00 часа на тържествена гала в Гербовата зала на " Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще удостои с медал " Св. св. Кирил и Методий " първа степен и почетен знак на президента изтъкнати дейци в региона на културата, науката, образованието и медицината.

***

София.

От 10:00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***

София.

От 9:30 часа, в иновационен конгрес " Джон Атанасов " на " София Тех Парк ", Столична община и Германо-българската индустриално-търговска камара провеждат конгрес " ЗАЕДНО ЗА ПО-МАЛКО СО2 ЕМИСИИ ", с присъединяване на кметът на града Йорданка Фандъкова Н. Пр. Ирене Мария Планк - дипломат на ФР Германия в България.

***

София.

От 10:00 часа, ЦИК, коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще се записва за присъединяване в предварителните парламентарни избори на 2 април.

***

София.

От 12:00 часа, Българска телеграфна агенция - конференция на " Възраждане ".

***

София.

От 11:00 часа в 119 СУ " Акад. Михаил Арнаудов " ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, общинският консултант и шеф на учебното заведение Диян Стаматов и Сдружение на Шрот терапевтите в България, ще показват акция за предварителна защита на гръбначните изкривявания при учениците.

***

Бургас.

В 15.00 часа в зала №1 на хотел " България ", гр. Бургас ще се организира конференция на КТ " Подкрепа ".

***

Бургас.

От 18.00 часа в Културен център " Морско казино " ще бъде показана книгата " Политиката от вътрешната страна " с създател Иван Костов.

***

Стара Загора.

От 10:00 часа, зала 2 на Община Стара Загора, ще се организира конференция на старозагорски общински съветници от ГЕРБ.

***

Стара Загора.

От 11.00 часа пред паметника на Никола Каишев в парк " Тракия " ще се отбележат 160 години от рождението на Никола Каишев - Възстановител на опожарена Стара Загора и създател на Тракийско сдружение - Стара Загора. Поднасяне на венци и цветя.

***

Стара Загора.

От 17.30 часа във фоайето на Република България " Захарий Княжески " ще се състои откриването на фотодокументалната галерия " Ний летиме от Балкана мощни Шипченски орли... " на Национален парк-музей " Шипка-Бузлуджа ".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се организира " Недовършени фрази " от Жан Тардийо. Представление на учениците от 10 клас по актьорско майсторство с учител Стефан Делев на НУМСИ " Христина Морфова ".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културния център ще се изиграе постановката " Трите изстрела " по Агата Кристи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР