София. От 13 август 2021 година започва да работи новият

...
София. От 13 август 2021 година започва да работи новият
Коментари Харесай

Центърът за градска мобилност открива нов открит паркинг за живущите в жк. „Надежда“

София. От 13 август 2021 година стартира да работи новият открит паркинг на Центъра за градска подвижност в жк. „ Надежда “ на ул. „ Георги Войтех “. Това оповестиха от ЦГМ . Той е с повърхност от към 4 декара и има 147 места, и е предопределен главно за живущите в региона. ЦГМ обезпечава опция както за почасово паркиране, по този начин и за месечен или едногодишен абонамент. Паркингът, който е с защита, е освен за коли, само че и за притежателите на мотори и колела.

Цената на почасовото паркиране за автомобил е 2 лв., за мотор е 1 лев, а за велосипед 50 стотинки. Месечният абонамент е надлежно 80 лв., 30 лв. и 10 лв. за велосипед. Има опция и за авансово паркиране в границите на 12 часа и таксата е надлежно 6, 3 и 1 лев. Може да се подписа годишен абонамент, който е с 10 на 100 отстъпка или за 6 месеца като отстъпката е 5 %. Плащането се прави на място на паркинга. Работното време е 24 часа в денонощието.

Центърът за градска подвижност работи интензивно за устойчиви политики за обезпечаване на ред и сигурност при паркирането в града и стимулиране на потреблението на публичния превоз, както и на различните модели на напредване.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР