*** София.От 10.30 часа на Дондуков 2 в Гербовата зала, президентът

...
***
София.От 10.30 часа на Дондуков 2 в Гербовата зала, президентът
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 3 ноември 2022 г.

***

София.
От 10.30 часа на " Дондуков " 2 в Гербовата зала, президентът Румен Радев ще удостои с Почетния знак на президента изтъкнати дейци в областта на културата и науката.

***
София.
От 11.00 часа на адреса на Център за развиване на човешките запаси: гр. София 1000, ул. " Граф Игнатиев " № 15 да присъствате на осъществяването на общественото систематизиране на планови оферти, подадени за оценка на качество по Програма " Еразъм+ " КД1 и КД2 и Програма " Европейски корпус за взаимност " за 2022 селекционна година, краен период за подаване на оферти - 04.10.2022 година

***
София.
От 11.00 часа в 119 СУ " Акад. Михаил Арнаудов " (ул. Латинка 11),ще се организира откриващото събитие на просветителната акция " Пресичам безвредно с TEDI ".
***
София.
От 12.00 часа в Полиграфия Офис Център, (София, ул. " Николай Ракитин " 2), ще се състои публично разкриване на монумент на Нелсън Мандела - в чест на неговия принос към правата на индивида и международния мир.

***
София.
От 18.00 часа в Централен боен клуб, бул. " Цар Освободител " № 7 - Концертна зала, ще се организира публично събитие по случай 30 години от основаването на Държавната организация за бежанците при Министерския съвет.

***
София.
От 18.30 часа Галерия Синтезис и Институт Лист - Унгарски културен институт ще показват изложбата Габор Мате " Вътрешно Небе "

***
София.
От 12.00 часа в зала " 2020 " на Event Space 2020 (бул. " България " 1 - дребното НДК) ще бъде сложено публично началото на осведомителната акция за рака на простатата " Заедно против рака на простатата ", която тази година ще протече под мотото " Моето здраве е моя отговорност ".
***
Батак.
От 17.00 часа в Шарова къща ще се състои разкриване на галерия и награждаване на спечелилите в конкурс " Занаятите в живота на батачани "

***
Благоевград.
От 12.00 часа в зала " 22 септември ", кметът на Благоевград Илко Стоянов кани обществеността на обществена среща, по време на която главният акционер в " Прима инвест БГ " ООД и шефът на Дружеството ще показват визията си за развиване на ски център " Картала " в местността " Бодрост ".

***
Благоевград.
От 17.30 часа, като продължение на честванията на националните будители е и тържественото отбелязване на 70 години от основаването на Регионалния исторически музей - Благоевград. Официалното разкриване на юбилейното празненство ще се организира във фоайето на музея.

***
Варна.
От 18.00 часа в Арт Галерия Ларго във Варна ще се открие независима галерия - графика на бургаския художник Димо Колибаров. Експозицията се назовава " Фрагменти от една фантазия " и показва произведения, основани в последните 4 години.

***
Велико Търново.
От 12:00 часа в Областна администрация - Велико Търново ще се организира брифинг във връзка готовността на общините и институциите за зимния сезон

***
Велико Търново.
От 12:00 часа в огромна зала на Общината ще стартира среща на тематика " Как придружаваме децата аутисти в учебната среда? "

***
Велико Търново.
От 19:00 часа в огромна зала на Музикално-драматичния спектакъл " Константин Кисимов " ще се състои премиерата на комедията " Скакалци " по Ст. Л. Костов - новото заглавие в афиша на спектакъл

***
Враца.
От 17.30 ч. в Регионална библиотека " Христо Ботев " авторката Юлияна Дончева показва новата си книга " КриптоQueen "

***
Враца.
От 18.00 ч. читалище " Развитие " отбелязва с концерт 100 години от рождението на Димитър Асенов, 60 години Духов оркестър и 20 години под управлението на Бойчо Димов

***
Добрич.
От 13.30 часа в Младежки център - Добрич, Зала 6 ще се организира Неформално образование " Общуване без експанзия " по план BGLD-1.003-001 " Младежки център Добрич - Вашето през днешния ден ", финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021г.

***
Добрич.
В Дом за остарели хора - Добрич, ще се състои музикална вечер с тенора Георги Петров

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на Общински трагичен спектакъл ще се организира Първа научна конференция " Физическото образование и спорт, история, модерно развиване, нововъведения ".

***
Плевен.
От 11.00 часа в зала " Амброаз Паре " на Телекомуникационния център ще се организира тържествена промоция Медицински университет - Плевен (МУ-Плевен) ще дипломира Випуск 2022 на Факултет " Здравни грижи ".

***
Сливен.
От 13.00 часа ще се състои формалното разкриване на " Ритейл Парк Сливен ". Предвидена е и празнична заря.

***
Сопот.
От 11.15 часа в община Сопот ще се организира конференция на тематика " Корупция - антикорупция. Практически ограничения за ръководството на обществения запас на общината. " Пресконференцията ще се състои в кабинета на заместител кмета на община Сопот.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в Арт предверие на Радио Стара Загора, ще се организира награждаването на отличените в 39-ия Национален юношески конкурс за лирика " Веселин Ханчев ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР