София. Организационният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов откри първото онлайн

...
София. Организационният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов откри първото онлайн
Коментари Харесай

Организационният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов откри първото онлайн национално събрание на партията

София. Организационният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов откри първото онлайн национално заседание на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Уважаеми господин Борисов, уважаеми зам.-председатели на Политическа партия ГЕРБ, членове на Изпълнителната и Контролната комисия, уважаеми регионални координатори, общински ръководители, общински съветници, ръководители на общински препоръки, кметове на общини, кметове на региони, г-жо комисар, уважаеми евродепутати, уважаеми делегати и посетители, поздравявам ви с добре пристигнали на първото онлайн Национално заседание на Политическа партия ГЕРБ. Честит празник на светите братя Кирил и Методий ”, сподели той първоначално.

Днешното Национално събрани на Политическа партия ГЕРБ е свикано на съображение решение на Изпълнителната комисия номер 38 от 8 април 2021 година и е оповестено в минимум един народен всекидневник, според Устава на партията. Националното заседание се състои от делегати на общинските организации по процедура и квота, която е избрана с решение на Изпълнителната комисия. В Националното заседание по право вземат участие общинските ръководители, регионалните координатори, народните представители и членовете на Екологичен потенциал, които са членове на ГЕРБ и са определени с листата на ГЕРБ, кметове на общини, ръководители на общински препоръки, членове на Политическа партия ГЕРБ, членовете на Изпълнителната и Контролната комисия “, напомни Цветомир Паунов.

Бе направена и инспекция на кворума по области. След като той бе открит, националното заседание на ГЕРБ стартира.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР