София. Очакваме да имаме четирима вицепремиери и две нови министерства.

...
София. Очакваме да имаме четирима вицепремиери и две нови министерства.
Коментари Харесай

Кирил Петков, „Продължаваме промяната“: Очакваме да имаме четирима вицепремиери и две нови министерства

София. Очакваме да имаме четирима вицепремиери и две нови министерства. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков пред медиите, след края на консултациите при президента, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ В среднощ изпратихме съдружното съглашение към сътрудниците ни. В него направихме предложение и за разпределението на министерствата. Надяваме се да чуем отговора от тяхна позиция – дали имат същите визии като нас. Това, което реализираме до този миг, е да имаме доста добра връзка и добра дисциплинираност. Квотното систематизиране е доста покрай пропорцията на депутатите в Народното събрание. Очакваме да имаме 4 вицепремиера и две нови министерства “, посочи той.

„ Ние гледаме най-функционално. Не е било функционалност единствено на партийни квоти или разпределения. Най-важното за нас за новата конструкция на Министерски съвет, е тя да е оптимално работеща. Надяваме се президентът да ни връчи мандат тази седмица. Това, несъмнено, зависи от отговора на съдружните ни сътрудници ", сподели още Кирил Петков.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР