София. Ние ще изградим кампанията си от човек на човек,

...
София. Ние ще изградим кампанията си от човек на човек,
Коментари Харесай

Кръстина Таскова, „Воля“: Приоритет на „Българските патриоти“ е връщането в НС на дневния ред на обществото

София. Ние ще изградим акцията си от човек на човек, от врата на врата. Това сподели за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “ Кръстина Таскова, ръководител на Съвета по съдружна политика на партия ВОЛЯ и член на Коалиционния съвет на „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “. Основен и най-съществен приоритет на обединението и на народните представители, които ще влязат в 46-то Народно събрание, ще бъде връщането на дневния ред на обществото в Народно събрание, безапелационна бе тя. След неуспеха на 45-я парламент се откри, че патриотите липсват и би трябвало да се върне дневният ред – да се приказва за значимите за хората неща, а точно за повишение на приходите на българските жители, сподели още Кръстина Таскова.

„ Предвидливо преизчисляване на всички пенсии и обезпечаване на почтени старини на българските пенсионери. Липсваха диспути за поддръжка на бизнеса в България. Той като че ли беше оставен някъде настрана. Основно и водещо там беше омразата. Какво да приказваме за демографската злополука? – никакви диспути, никакви повдигнати въпроси. Тези проблеми остават на нашите съграждани. Разочарованието от тази ненавист и съсипия, която последва се усеща на всички места и по тази причина ние ще изградим акцията си от човек на човек, от врата на врата, с цел да може да се види, че има и такива народни представители, които в действителност желаят да работят за българските жители и за техните ползи “, добави тя.

Кръстина Таскова сподели още, че доста прецизно и тъкмо е построена програмата на „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, с цел да могат да се спазят всички цели на трите обединения. Освен безплатните медикаменти доста интензивно е създадена и „ Пътната карта на детско благополучие “. Където са вложени доста планове за повишение стандарта на живот на децата и подкрепяне на българските млади фамилии.

Кръстина Таскова разяснява и машинното гласоподаване. Тя изрази терзание, тъй като няма никаква информация за това кой ще обслужва машините и кой ще вкара софтуера в тях.

„ Няма, както знаете по закон, сравняване на регистрираното в протокола от машината и с действително пуснатите отпечатани хартиени бюлетини от самата машина. Всичко това за нас в този момент е притеснително. Ние нямаме и членове в комисиите. Ще гледаме да се погрижим да следим процеса посредством покровители от обединението, които да могат да подсигуряват вота на всички български жители, а освен на нашата коалиция “, сподели още тя.

Росица АНГЕЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР