София. Нека Господ благослови всички добродетели на българския народ, които

...
София. Нека Господ благослови всички добродетели на българския народ, които
Коментари Харесай

Министърът в оставка Кирил Ананиев: Нека Господ благослови всички добродетели на българския народ, които са създадени от повече от 1000 години

София. Нека Господ благослови всички добродетели на българския народ, които са основани от повече от 1000 години. Това сподели министърът на финансите в оставка Кирил Ананиев, откакто Благодатният огън дойде в България, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Кирил Ананиев също пътува до Израел дружно с българската църковна делегация за взимане на Огъня.

„ Този Огън в никакъв случай не може да изгасне. Искам да споделя, че съм доста благополучен, че бях член на църковната държавна делегация за взимане на Благодатния огън. Остават едни усеща, които в никакъв случай няма да изчезнат от сърцето на всеки един християнин. Човек се усеща по този начин, като че ли отива в един свят, в който има единствено доброта и човещина. Много се веселя, че след спиране от една година - предходната година поради пандемията Огънят не можа да пристигна до нас, в този момент той ще бъде във всички християнски храмове и във всеки един дом на българските християни “, сподели още той.

Министърът в оставка уточни, че българската делегация е изхвърчала първа.
„ Днес бяхме с всички делегации от страните, в които има източноправославна вяра. Бяхме всички дружно и доста щастливи, само че ние първи излетяхме, с цел да бъдем първи тук, в България. Излетяхме преди всички “, изясни Ананиев.

Габриела ГАНЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР