София. Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на

...
София. Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на БСП

София. Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на Българска социалистическа партия. Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в обществената мрежа, реагирайки остро и изрично на клюки за сделки на партията отвън законните й представители, за поддръжка на бъдещо държавно управление и отхвърли подмолни опити за съглашателство, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Политическата обстановка е комплицирана, а ползите разнопосочни. И както нормално в подобен миг - всевъзможни брокери, медиатори, пoзнати на познати потеглиха от централа в централа, от кафене в кафене да водят договаряния и да редят кабинети.
Чувам, че това се прави и от името на Българска социалистическа партия, и от мое име. Искам да съм ясна:
1. Не съм упълномощавала никого за това. Единствено груповите органи на партията – Изпълнителното бюро, Националният съвет и Общото заседание на парламентарната група могат да взимат решения. Тези решения се афишират от ръководителя на партията и на парламентарната група. За контакти с другите парламентарни групи имаме определен заместник-председател.
2. За да се спре всеки опит за подмолни сделки - декларирам, че в случай че някоя от другите партии желае диалог с нас, то дано насочи публично покана и такава среща ще се организира обществено и транспарантно, с ясни позиции от наша страна по всички въпроси ”, написа Нинова.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР