София. Не сме се закотвили към определена политическа сила, партиите

...
София. Не сме се закотвили към определена политическа сила, партиите
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, ВМРО: Не сме се закотвили към определена политическа сила, партиите трябва да работят заедно за решаване на проблемите на хората

София. Не сме се закотвили към избрана политическа мощ, партиите би трябвало да работят дружно за решение на проблемите на хората. Това сподели пред публицисти заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов при регистрирането на софийските листи на „ Български патриоти “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Нито Вътрешна македонска революционна организация, нито мисля сътрудниците от „ Воля “ или НФСБ, сме се закотвили към избрана политическа мощ. Нашето виждане, мисля че споделяме общо мнение, е българските партии да работят дружно за решение на проблемите на хората. Казвали сме го неведнъж – всички български партии в Народното събрание би трябвало да намерят общ език и да преглътнат егото си “, изясни Ангелов.

Той посочи, че и поради това са призовали водачите на другите политически партии в България да се отдръпват от тези избори, с цел да може, отвън Движение за права и свободи, партиите да намерят общ език. „ Нямаме пристрастия към един или различен. Имаме само предпочитание да свършим работа и да изпълняваме програмата, за която сме се събрали “, сподели още той.

От своя страна Кузман Илиев, лидер в 23 МИР София-град съобщи, че България има кръвоизлив на суверенитет. „ Трябва да се огледа националноотговорната позиция. Те е, че би трябвало да има разговор. Пред нас стои доста значим стопански проблем – да се оправим с следствията от пандемията “, сподели още той.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР