София. ,,Нашите усилия са насочени към създаването на трайно патриотично

...
София. ,,Нашите усилия са насочени към създаването на трайно патриотично
Коментари Харесай

Борис Ячев, председател на НФСБ: Нужен е дългосрочен патриотичен съюз

София. ,,Нашите старания са ориентирани към основаването на трайно патриотично обединяване, родолюбив съюз, който да даде опция същинските родолюбци да са част от българския парламент! Това съобщи водачът на НФСБ Борис Ячев в предаването,,Политиката на прицел ", оповестиха от пресцентъра на партията .

,,В основата на съюза би трябвало да е не послушанието пред Брюксел, респекта пред Москва или,,огъването " пред Вашингтон, а отбраната на българския народен интерес!

Но този съюз би трябвало да е дълготраен, да даде опция и вероятност на нашите представители да реализират положителни резултати и на локалните избори следващата година, дружно да участваме и в ръководството на общините!

С партиите от патриотичното пространство не сме прекратявали разговора, с Вътрешна македонска революционна организация имаме обща история в два Народното събрание!

Ще се търсят и нови сътрудници -отношението към т.нар " френско предложение " за РСМ, оправянето с икономическата и енергийната рецесия са вероятни тематики за идейно доближаване! "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР