София. Нашите амбиции са в този състав да управляваме България

...
София. Нашите амбиции са в този състав да управляваме България
Коментари Харесай

Кирил Петков, „Продължаваме промяната“: Нашите амбиции са в този състав да управляваме България в следващите 4 години под общото мото „Нулева толерантност към корупцията“

София. Нашите упоритости са в този състав да управляваме България в идващите 4 години под общото мото „ Нулева приемливост към корупцията “. Това сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ и претендент за министър председател Кирил Петков по време на представянето на проектокабинета, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Всички дружно в един тим имаме общи задания, разказани в 140 страници по всяка една от главите “, съобщи Петков.

„ В понеделник в този състав ние ще се явим пред Народното събрание за гласоподаване на новия състав на Министерски съвет. Нашите упоритости и очаквания са в този състав да управляваме България в идващите 4 години и да си свършим безусловно всички задания, които сме си задали в контракта по ред на значимостта и под общото мото „ Нулева приемливост към корупцията “, сподели още Петков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР