София. Народният представител от парламентарната група на БСП Крум Зарков

...
София. Народният представител от парламентарната група на БСП Крум Зарков
Коментари Харесай

Крум Зарков: Първи си отиват достойните

София. Народният представител от парламентарната група на Българска социалистическа партия Крум Зарков изясни от парламентарната естрада за какво не е подкрепил оставката на досегашния ръководител на Народното събрание. Това оповестиха от пресофиса на Зарков .
„ Гласувах срещу оставката на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание, тъй като съм срещу и постоянно съм бил срещу най-жестокия, неписан, само че постоянно изпълняващ се закон в българската политика, който гласи: „ Първи си отиват достойните “. В продължение на 30 години разнообразни политически обединения се замерят една-друга с обвинявания – веднъж са в обединения, различен път са в опозиция; от време на време се разпадат, различен път се събират. Но постоянно жертви в техните разногласия падат тези, които имат минимум виновност за тях. Днес това се случи с господин Никола Минчев. И няма за какво да се чудим за какво политиката се смята за мръсна работа, когато в нея не се позволяват чистите хора. Мисля, че за господин Минчев това не е край. Това е началото в политиката. И се надявам повече хора като него да виждаме измежду нас и на открито. “
Той изрази мнение, че в тежките дни и седмици, които се обрисуват пред нацията ни неизбежно ще има потребност от разговор и по думите му точно държанието и методът на говорене на Никола Минчев би трябвало да служат за ентусиазъм за него.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР