София. Н.В. цар Симеон II присъства като почетен гост на

...
София. Н.В. цар Симеон II присъства като почетен гост на
Коментари Харесай

Н.В. цар Симеон II присъства като почетен гост на обяд, организиран от Сдружение „Дамски форум“

София. Н.В. цар Симеон II участва като почетен посетител на обяд, проведен от Сдружение „ Дамски конгрес “ в хотел „ Кристал Палас “. Това оповестиха от пресофиса на Н.В. цар Симеон II .

Сдружението е неправителствена организация, в която членуват 115 дами, които заемат високи управителни позиции или развиват личен бизнес. Целта им е да споделят насъбрания опит, да обменят хрумвания и да работят в посока насърчаване на обществото и позицията на дамата в него.

Таня Косева-Бошова, ръководител на Управителния съвет срещна Негово Величество с активността на организацията им, с самодейностите и плановете, по които работят. Много от дамите описаха свои фамилни мемоари за царското семейство. Присъстващите на срещата зададоха на царя доста въпроси, свързани с ролята на България в Европейски Съюз и бъдещо разширение на съюза с нови страни. Царят им описа свои мемоари от договарянията, които е водил като министър-председател. На срещата участва и някогашния вицепремиер Николай Василев.

Дамите благодариха на Негово Величество за забавния диалог и показаха предпочитание да подкрепят негови начинания, свързани с младежите, които са бъдещето на страната.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР