София. Можете да разчитате на разумно и коректно отношение от

...
София. Можете да разчитате на разумно и коректно отношение от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ - СДС: Можете да разчитате на разумно и коректно отношение от страна на коалиция ГЕРБ - СДС, в 47-ото Народно събрание ще бъдем опозиция

София. Можете да разчитате на рационално и правилно отношение от страна на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, в 47-ото Народно заседание ще бъдем съпротива. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова в декларация от името на група, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

" През тази година два поредни Народното събрание се провалиха в опита си да излъчат постоянно ръководство на страната. Този неуспех беше осъден от българските гласоподаватели с рекордно ниска изборна интензивност и срив на поддръжката за партиите, които участваха директно в него. Тези два обстоятелството би трябвало да бъдат регистрирани от всички нас и сме длъжни да се съобразим с тях ", сподели още Десислава Атанасова.
" Заради ниската изборна интензивност актуалният парламент не разполага с задоволително огромна легитимност, с цел да си разреши нови случки и да пилее време в производство на кавги ", съобщи още Атанасова.

Според нея, каквото и да е болшинството, то няма да е плод на мощна социална сила, а ще бъде резултат от взаимни отстъпки.

" Не е ясно какъв брой български жители бяха лишени от правото си на глас поради машинното гласоподаване и репресиите. Всяка заблуда, че някой е победил безапелационно ще се разбие в действителността. Така както се разруши в действителността илюзията на по този начин наречените протестни партии, че имат болшинство в 45-ото и 46-ото Народно заседание. Надяваме се, че грешките, които провалиха последните два Народното събрание, няма да се повторят в този и всички дружно ще подходим с задоволителна доза примирение и отговорност ", сподели още Десислава Атанасова.

По думите ѝ постоянното държавно управление и работещият парламент са първа крачка за излизане от рецесията. " Затова още от през днешния ден можете да разчитате на рационално и правилно отношение от страна на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. в 47-ото Народно заседание ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще бъде съпротива на очертаващото се ляво-либерално общество. ", добави тя.

„ Не възприемаме обаче ролята си на съпротива като политически инструмент за нагнетяване на напрежението в обществото. Наясно сме, че провокациите пред страната са прекомерно огромни и на тях може да се отговори единствено с рационални решения, публично единство и политическо единодушие ", сподели още Десислава Атанасова. Тя регистрира, че ГЕРБ са подготвени да водят обществени диалози по значимите тематики с партиите.

" Същевременно желаеме да ви подсети, че през тази година три пъти се явихме на избори и три пъти печелим доверието на повече от 20 % от българските гласоподаватели ", добави още Десислава Атанасова.

Тя съобщи, че Политическа партия ГЕРБ е била основана преди 15 години на днешния ден. В тази връзка Десислава Атанасова благодари на всички симпатизанти и членове на ГЕРБ. " Благодарим ви, няма да ви предадем ", съобщи още Атанасова.

Председателят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили съобщи, че първото предлагането на групата ще бъде мораториум върху тегленето на нов държавен дълг до избирането на постоянно държавно управление.

" Бог да пази България ", сподели още Десислава Атанасова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР