София. Модният бранд Deichmann за пореден път изненадва с иновативност!

...
София. Модният бранд Deichmann за пореден път изненадва с иновативност!
Коментари Харесай

Deichmann представи актуалната си колекция Пролет/Лято 2021 с ексклузивно онлайн събитие с участието на Кремена Станилова

София. Модният бранд Deichmann за следващ път изненадва с иновативност! На особено онлайн събитие марката показа настоящата си сбирка Пролет/Лято 2021 взаимно с психотелесния психотерапевт Кремена Станилова. Това оповестиха от компанията . Фокусна тематика беше неразривната връзка сред нашия темперамент и облеклата и обувките, които носим.

„ Погледнахме оттатък практичната функционалност на облеклото и аксесоарите и се потопихме в тяхната информационна невербална символика – какво разкриват за нашия характер и каква е психическата им функционалност да прикриват наши личностни дефицити. Макар доста хора да считат, че изборът на дреха и обувка е воден единствено от чувството за физически комфорт, ние изследвахме какво друго се крие зад избора на подобаващия аутфит!
Веднъж разгледали символиката на моделите, настъпи моментът да се гмурнем в лятната мода! Нежните и натурални тонове в сбирка Пролет/Лято 2021 на стилния бранд Deichmann подаряват на fashion посланиците дълго чаканото ваканционно въодушевление. Време е да се насладим на прелестните слънчеви дни със жанр!
Топ тренд при обувките този сезон са сандалите с клиновидна платформа, съпроводени от обичаните еспадрили с плетка или корк. Подходящи са да добавят всяка лятна визия до съвършенство!
Неутрални нюанси, нежно розово, допълнени от искрящото бяло и меки пастелни и приглушени цветове в кремаво, бежово или маслиново са измежду най-предпочитаните нюанси в настоящата сбирка Пролет/Лято 2021 на Deichmann. Класическото черно се завръща и този сезон със запленяващи модели - комфортни и в същото време елегантни.
Бледо розовите и кафеникави нюанси също вършат своя дебют на стилната сцена това лято. Перфектни в композиция със семпла бяла рокля или ежедневни дънки и приказен топ, тези тонове приключват сполучливо всяка неустоима визия!
А при чантите от сбирката потребителите ще се насладят на огромно стилово многообразие – от дребните черни чанти до топ тренд плетени модели в неутрални бежови тонове. Подчертават слънчевия тен, носят чувството, че е лято и обещанието, че предстоят вълшебни мигове! “, показват от Deichmann.
Тези и доста други летни трендове и модели можете да откриете в този момент в онлайн магазина на Deichmann на, както и във филиалите в цялата страна! „ Следете и профилите ни във и за още фешън музи и забавни оферти! “, приканват от компанията.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР