София. Министерството на туризма получи престижното отличие за Най-добро презентиране

...
София. Министерството на туризма получи престижното отличие за Най-добро презентиране
Коментари Харесай

Министерството на туризма получи престижна награда за „Най-добро презентиране на направление“ на 27-ото Международно туристическо изложение MITT’2021

София. Министерството на туризма получи влиятелното отличие за „ Най-добро представяне на направление “ на 27-ото Международно туристическо ревю MITT’2021 по време на тържествената гала за награждаване на участниците в ревюто. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството .

MITT е най-голямото интернационално туристическо ревю в Русия в категорията „ Туризъм и отдих “, делова площадка за страни, райони и туристически компании от целия свят, които показват своите туристически артикули и услуги на съветския пазар.

След едногодишна пауза това е първото офлайн туристическо ревю в Русия, в което си дават среща 1 533 участника от 52 съветски района и 15 страни, измежду които Турция, Гърция, Куба, Израел, Хърватска, Казахстан и други

България е обичаен участник в този огромен интернационален туристически конгрес. И през тази година Министерството на туризма провежда българското присъединяване, като за първи път в него, заради затворени граници, български туроператори са показани от техни съветски сътрудници.

Страната ни се показва на ревюто с атрактивен народен щанд и презентации в няколко събития от деловата стратегия.

През първите два дни на MITT’2021 ползата от страна на професионалните гости към България като туристическо направление и опциите за отмора и възобновяване на здравето е огромен. Редица съветски райони демонстрираха интерес и към активизиране на професионалните контакти с български туристически организации и компании.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР