София. Министерството на туризма получи отличие от XVI Международно туристическо

...
София. Министерството на туризма получи отличие от XVI Международно туристическо
Коментари Харесай

Министерството на туризма с приз от XVI Международно туристическо изложение Intourmarket 2021 в Русия

София. Министерството на туризма получи отличие от XVI Международно туристическо ревю Intourmarket 2021. То взе специфична Диплома за многогодишна дружба и взаимноизгодно съдействие от форума, който се организира в последните дни в Москва. В Москва завърши XVI Международно туристическо ревю Intourmarket 2021. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството .

България е дълготраен участник в интернационалната борса Intourmarket, като представянето на страната се провежда от Министерството на туризма.
Ръководителят на Федералната организация по туризъм Зарина Догузова поздрави България за присъединяване и получи обичаен български подарък - артикули с розово масло и мурсалски чай.

В продължение на три дни, от 1 до 3 април 2021 година, в съветската столица си дадоха среща ръководители на федерални и районни туристически администрации, представители на туристическия бизнес от 56 съветски района, 5 страни и 752 туристически компании, представители на съветски образователни заведения с проучване на туризъм, авторитетни съветски електронни туристически издания и други
В сериозна конкуренция с атрактивното показване на съветските райони Министерството на туризма сподели разнообразието на туристическото предложение за отмора в България, ограниченията, които се подхващат, за обезпечаване на безвредна отмора на гостите в българските курорти, готовността на туристическия отрасъл да посрещне посетители от Русия. Доказателство за триумфа бе огромният интерес от страна на съветските участници и професионални гости до последния час на ревюто.

Очакванията от страна на съветските туроператори за старт на летния сезон в България в близко бъдеще и отваряне на границите за съветските туристи още това лято са огромни, като всички гости на националния щанд подчертаваха интереса и постоянството на оформилото се през годините „ българско лоби “, т.е. туристи, които избират лятна отмора в България и са лоялни към направлението.

Възможности за отмора в чужбина показаха единствено България, Китай, Куба, представители на туристическия бизнес от страни от Оперативно-наблюдателно дело и Турция.
Страната ни годишно взе участие в Intourmarket с народен щанд, работи с участниците в профилираната стратегия „ Професионални купувачи/ Hosted Buyers “, визитна картичка на ревюто.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР